DIENSTEN

Wij bieden een aantal diensten aan u aan. Zo kunt u bij ons terecht voor het recyclen van diverse soorten metaal. Daarnaast hebben wij een containerservice om metaal afval te verzamelen en af te voeren. Als laatste voeren we ook demontage, onmanteling en sloopwerken uit.

METAALRECYCLING

Wij beschikken over een groot aantal faciliteiten om metaal te verwerken. 

Of u nu op zoek bent naar een partner voor de verwerking van de meest zuivere metalen in grote en kleine hoeveelheden, of metalen met vreemde delen. Bij ons bent u aan het juiste adres, wij zoeken voor elk materiaal een passende recycling oplossing.

Alle producten worden bewerkt tot een bruikbare grondstof voor diverse gieterijen en voor export.

Omdat wij dit proces op verantwoorde en milieubewuste manier uitvoeren voldoet ons bedrijf aan de strengste kwaliteits- en milieu eisen. Wij beschikken vanzelfsprekend over alle vergunningen voor de inzameling, opslag en verwerking.

Tevens zijn wij geregistreerd bij de OVAM als vervoerder- inzamelaar-afvalstoffenhandelaar en makelaar van metaal afvallen.

In Duitsland zijn we geregistreerd onder art. KrWG.

Ook zijn wij gecertificeerd en geautoriseerd A /U /F inzamelaar voor aluminium schroot.

CONTAINERSERVICE

Wij beschikken over een eigen wagenpark en containerservice om de metaal afvallen te verzamelen en af te voeren.

Ons gehele wagenpark maakt gebruikt van GTL-Diesel

Diverse modellen containerbakken met een inhoud van 5 t/m 50 m³ worden gratis door ons geplaatst en gewisseld cq opgehaald.
Wij plaatsen containerbakken, zodat u deze in eigen tempo kunt vullen.

Is de container vol, één telefoontje en hij wordt gewisseld of opgehaald. Ook beschikken wij over diverse soorten heftruck bakken uit staal of kunststof.

Voor al u metaal afvallen hebben wij de juiste container cq heftruck bakken op voorraad.

DEMONTAGE - ONTMANTELING EN SLOOPWERKEN (D-O-S)

In de afgelopen jaren heeft de demontage, ontmanteling en sloopbranche, onder andere vanwege de steeds strengere wet- en regelgeving en professionalisering een imagoverandering ondergaan. Selectief D-O-S is vandaag de dag een gespecialiseerd proces, waarbij het voor hergebruik scheiden van alle uitkomende materialen al aan de bron geschiedt.

Ons streven is maximaal hergebruik van uitkomende materialen om zo onze wereld te beschermen, resource te sparen,  en onze voetafdruk zo klein als mogelijk te maken.

Wij beheersen dit proces tot in de kleinste details. Uw D-O-S werken, hoe groot of klein ook, zijn bij ons in veilige handen.
Correcte uitvoering van de werkzaamheden worden geborgd door een goede werkvoorbereiding en gedegen controle.

Wij werken nauw samen met asbest- en V.C.A. gecertificeerde bedrijven en kunnen elke klus aan, vanzelfsprekend met goed opgeleid en ervaren personeel. Ons team heeft in de loop van de jaren veel expertise opgebouwd en beschikt over de meest geavanceerde apparatuur.

Milieu- kwaliteit en veiligheid zijn voor ons even vanzelfsprekend als het nakomen van de afspraken.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.