OVER ONS

Jozef Verhoeven Metaalrecycling is een bekende en gerenommeerde naam in de metaalhandel. Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en heeft zich  sterk ontwikkeld en gespecialiseerd in het scheiden, knippen, verkleinen en sorteren van alle Ferro- en non-ferro metaalsoorten.

Daar zijn wij trots op en dat maakt Jozef Verhoeven Metaalrecycling tot uw betrouwbare partner in de afvoer, verwerking en inzameling van (bijna) alle metaal afvallen.

Ook hebben wij expertise op het gebied van demontage – ontmanteling en sloop van bedrijven en gebouwen.

ZOWEL GROOT ALS KLEIN

Zowel grote als kleine bedrijven kunnen bij ons terecht. Door zelfaflevering of door het plaatsen van containers door ons.

DESKUNDIG ADVIES

Door een direct en persoonlijk contact ontvangt u een deskundig milieu- en inzamelingsadvies.

HOOGSTE MILIEU EISEN

Onze gehele opslagplaats en hallen voldoen aan de hoogste milieu eisen met vloeistofdichte vloeren en gecombineerde slib- / olie en benzine afscheiders.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Door een direct en persoonlijk contact ontvangt u een deskundig milieu- en inzamelingsadvies.

Wij willen gaarne meehelpen aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, dit betekent ook  Maatschappelijk Verantwoord Recyclen.

Schroot en metaal afvallen zijn waardevolle secundaire grondstoffen, maar alleen dan als deze op juiste wijze  gesorteerd, geclassificeerd en voorbewerkt worden.

Samen met onze enthousiaste medewerkers werken we hard aan een wereld zoals deze is bedoeld. Resource sparen door recycling, zodat generaties na ons kunnen door genieten van deze wereld.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.